Advertorial

Câștigă ca un patron din videochat în Iași la Heylux!

miercuri, 29 mai 2019, 01:50
2 MIN

Te-ai săturat să te descurci cu 1.700-1.800 lei pe lună? Normal că nu. Cui i-ar conveni salariul ăsta? La magazine sau ca secretară cam ăștia sunt banii la care poți spera.

Și atunci ce-ar fi să schimbi jobul în Iași? Mai ales că acum poți să trăiești ca un patron din videochat la Heylux?

Hai la Heylux să faci bani din videochat în Iași!

În viață, e o regulă de aur: banii nu vin la tine. Tu trebuie să mergi acolo unde sunt bani. Iar la Heylux, modelele de videochat din Iași câștigă mult. Deci aici sunt banii serioși și pentru tine. În loc să te mulțumești cu bani puțini, la un job obișnuit, poți să ai niște venituri enorme ca model. Gândește-te cum e să faci zilnic între 400 și 6.500 lei! Da, ai citit bine: zilnic!

Atât câștigă în medie un model de videochat în Iași la Heylux. Pur și simplu se schimbă totul în bine. Uiți de datorii, de grijile cu chiria sau alte cheltuieli. Când faci între 400 și 6.500 lei pe zi, înseamnă că trăiești ca un patron din videochat la Heylux. Adică îți permiți să mergi zilnic la mall, să faci shopping, să-ți iei o mașină. Și chiar să-ți faci planuri pentru un apartament al tău. Așa cum fac celelalte modele care chiar trăiesc ca niște patroni din jobul ăsta în videochat la Heylux.

Videochatul la Heylux e noul tău job în Iași

Deci, e clar că ăsta e jobul în Iași perfect pentru tine. Poate te gândești acum ce condiții avem, cu ce CV ar trebui să vii la interviul de angajare. Răspunsul e simplu: te angajăm dacă ești simpatică și serioasă. Evident, trebuie să ai 18 ani împliniți, pentru că așa cere legea. Iar la Heylux, respectăm 100% legea. Apoi, e nevoie să știi engleza la un nivel ok. Atât! În rest, dacă ești ambițioasă și iubești banii, chiar poți să trăiești ca un patron din videochat la Heylux.

Concret, e de ajuns să ne dai un telefon. Colega noastră Claudia îți răspunde cu mult drag și îți dă orice informații vrei. Apoi stabiliți o întâlnire la Heylux, unde vii cu un taxi plătit de noi. Vezi cum e studioul, vezi dacă-ți place și gata! Deja te apuci să faci bani din videochat în Iași. Noi abia așteptăm să te cunoaștem și să-ți oferim o mare șansă. Adică șansa de a trăi ca un patron din videochat la Heylux!

Contact studio videochat Heylux Iași

Tel: 0744.33.77.11

www.heylux.ro

Comentarii