De Business

Punem punctul pe știi

Cauţi soluţii sustenabile pentru casa ta? Vino la Târgul de Instalaţii by Kazan, de la Palas!

vineri, 05 mai 2023, 14:07
1 MIN
 Cauţi soluţii sustenabile pentru casa ta? Vino la Târgul de Instalaţii by Kazan, de la Palas!

Un hub de soluţii termice, hidro şi sanitare vor găsi ieşenii în acest weekend la Palas, unde, timp de trei zile, cei mai renumiţi furnizori din domeniu se vor reuni în cadrul Târgului de instalaţii by Kazan. Evenimentul se adresează atât specialiştilor/ tehnicienilor, care sunt în căutarea unor soluţii, cât şi utilizatorilor finali. Cei care vor să afle mai multe informaţii despre programul „Casa Verde” şi să descopere tipurile de echipamente necesare pentru a deveni prosumatori sunt aşteptaţi, în acest weekend, în Atriumul Palas.

 

În acest final de săptămână, ieşenii sunt aşteptaţi la Târgul de instalaţii by Kazan, unde vor găsi soluţii termice, hidro şi sanitare, inclusiv panouri fotovoltaice, dar şi tehnologii de ultimă oră. Dacă îţi renovezi locuinţa sau urmează să construieşti casa visurilor, la târgul din Atrium, furnizorii de top din domeniul instalaţiilor te aşteaptă cu cele mai bune soluţii pentru proiectele tale şi te vor ajuta să alegi ceea ce se potriveşte nevoilor tale sau a clienţilor tăi.

Instalatorii trebuie să ştie că, în cadrul evenimentului, va avea loc şi o tombolă, unde pot câştiga 1.000 de euro. Tot ce trebuie să facă este să completeze talonul pe care îl găsesc la târg, în zona special amenajată. Mai multe informaţii despre tombolă, puteţi citi pe pagina de Facebook a organizatorului.

Cei care se gândesc să aplice pentru proiectul „Casa Verde”, găsesc aici panouri solare şi tehnologiile necesare pentru montarea acestora. Reprezentanţii din domeniu sunt pregătiţi să îţi explice toţi paşii în ceea ce priveşte „Casa Verde”.

 

Comentarii