Ce beneficii vi se promit dacă vă angajați ca șofer sau vatman la CTP Iași

joi, 26 august 2021, 12:48
2 MIN
 Ce beneficii vi se promit dacă vă angajați ca șofer sau vatman la CTP Iași

Compania de Transport Public (CTP) Iași a scos la concurs posturi de șoferi și vatmani, iar condițiile de participare sunt dintre cele mai simple: deținerea unui permis categoria D/Tv și unui atestat profesional transport persoane.

CV-urile trebuie trimise pe e-mail-ul mru@sctpiasi.ro, iar dosarele de înscriere, la Registratura CTP Iași, din Strada Silvestru nr. 5, de luni până vineri, între 08:00 – 16:00.

Compania menționează faptul că oferă atât venituri atractive, cât și stabilitate la locul de muncă.

"Compania de Transport Public Iași acordă angajaților numeroase beneficii financiare, în funcție de experiență, orele suplimentare lucrate și de modul în care aceștia își desfășoară activitatea", susțin cei de la CTP.

Exemplificând, instituția oferă spor de vechime în muncă între 5 și 25% din salariu, plata dublă pentru orele suplimentare și activitatea desfășurată sâmbăta și duminica, tichete de masă în valoare de 20 lei/zi, prime acordate cu ocazia unor diferite sărbători și de vacanță.

De asemenea, potrivit Contractului colectiv de muncă, CTP Iași oferă sprijin financiar în situații deosebite în care se află angajații, la un moment dat, dar și mai multe zile de concediu de odihnă, față de cel acordat prin beneficiul Codului Muncii.

"Așadar, CTP Iași oferă numeroase avantaje salariaților săi, inclusiv mijloace de protecție socială, cum este asigurarea continuității locului de muncă în caz de boală (pe baza concediului medical), graviditate. Considerăm că un beneficiu cel puțin la fel de important este acela al suportării de către noi a plății contribuțiilor sociale (la sistemul public de pensii) pentru întreg venitul acordat salariaților, înțelegând suma BRUTĂ stabilită după activitatea depusă într-o lună. Acest lucru face ca nivelul contribuțiilor la sistemul de pensii să fie unul consistent și foarte important pentru fiecare dintre cetățenii României", mai spun cei de la CTP.

Aflați amănunte de pe pagina de Facebook a CTP.

Comentarii