Ce ochelari de soare purtăm sezonul acesta. Cele mai hot tendințe

duminică, 22 aprilie 2018, 17:15
2 MIN
 Ce ochelari de soare purtăm sezonul acesta. Cele mai hot tendințe

Ca și în cazul hainelor sau al machiajului, și în cazul ochelarilor de soare există niște reguli care dictează cu ce ne-ar sta bine în funcție de fizionomie, de trăsăturile pe care le avem. Secretul este să creezi contrast – rame rotunde pentru fețe ascuțite, rame pătrate sau dreptunghiulare pentru fețe rotunde, rame alungite, stil aviator, pentru fețe în formă de inimă care au devoie de definire în partea inferioară și tot așa.

Iată care sunt cele mai hot tendințe ale momentului în materie de eyewear – atât de multe și de diverse încât e imposibil să nu găsești ceva care să îți fie potrivit:

Retro cat eye

Gândește-te la genul de ochelari pe care îi purtau Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Elizabeth Taylor în anii 50 și 60. Ramele groase din plastic colorat și lucios, cu colțurile de sus alungite către tâmple, sunt cele către care trebuie să te orientezi.

Sixties Revival

Gândește-te la ramele retro din plastic, supradimensionate, în genul celor pe care le purta Twiggy în jurul anilor ’60. Sunt ideali dacă îți surâde trendul retro, dar modelele cat eye nu sunt pe placul tău. Optează pentru rame rotunjite, ovale, și lentile cât mai închise la culoare, mate.

Aflați alte trenduri de pe cosmopolitan.ro.

Comentarii