Cerbul de Nechezol şi sponsorii lui de la Iaşi

sâmbătă, 01 septembrie 2018, 01:50
3 MIN
 Cerbul de Nechezol şi sponsorii lui de la Iaşi

Nu ştim dacă vă uitaţi la panarama asta de Cerb de Aur, căreia mai bine îi spunea Cerbul de Nechezol, că tot ne-a amintit aşa de tare de vremurile dinainte de ’89, dar, dacă nu vă uitaţi, atunci sigur nu aţi văzut cine figurează pe acolo printre sponsori.

Am rămas olecuţă paf să auzim la un moment dat din gura lui Temişan că mulţumeşte pentru sponsorizare Aeroportului Iaşi, dragi călători. Apăi, măi nene Ceafă Lată, derector acolo, şi tu bre nene Măricele de la Cejău, sunt atâtea de multe de făcut cu paralele acolo la Aeroport încât îţi vine să-ţi pui mâinile-n cap, iar voi daţi bani pe daiboj, la ordin de partid? Barem să vă vedem pe acolo pe la emisiuni, la TVR, ca să spuneţi oful ieşenilor la Bucureşti, dar nici măcar de atâta nu avem parte. Deh, dacă nu-i carte…

Cum a căzut Mihăiţă de papagal la Forţa Mu

Şi dacă tot vorbim de muzichie şi fantezie politică, haideţi să vă mai spunem una scurtă. Tare ne-am mai amuzat zilele trecute când ne uitam la premarele Mihăiţă prezentând el cu sârg la tablă cum muzica dată tare din staţii în piaţa din Centru nu are cum să afecteze Palatul până la a provoca crăpături, că, vorba aia: aşa-i în fotbal. Nu, nu rădeam pentru că, la pregătirea lui de geolog (şef de promoţie, atenţie!), iată că se pricepe nu numai la pământ şi podele, dar şi la pereţi. Rădeam când vedeam ce mescambe face Mihăiţă ca să nu pară papagal la faza asta, când noi ştim, şi el ştie că ştim, că la cel mai zgomotos şi mai devastator concert pentru Palat, ăla cu Forţa Mu, Mihăiţă a aprobat din banii tuturor ieşenilor, de la buget, suma record de 100.000 de euro. Cum ar veni, şi aşa şi pe dincolo, şi cu banii luaţi…

Iaca şi nepoţelul. Cine îl va plimba prin parc?

Una de bine la final, despre faptul că derectorul de minister Bănuţ Cocârlan, de loc din Iaşi&Tarcău, a devenit zilele acestea bunicuţ de nepoţel.

„E timpul să pregătesc la Tarcău cerdacul pe care o să facem curse la trap, obrajii moşului de pălmuit, barba bunicului de smuls…“, zice bunicuţul.

Ahaaam, am înţeles acuma: o fi vorba de retragere în munţi definitivă şi irevocabilă? Hai că mai vedem, până atuncea, să-ţi trăiască gângania aia mumoasă, şi să îl vezi la facultate!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii