Cine este deputatul foarte bogat supărat pe Europa și care vrea să conducă țara cu Biblia

vineri, 17 septembrie 2021, 13:51
1 MIN
 Cine este deputatul foarte bogat supărat pe Europa și care vrea să conducă țara cu Biblia

Ben-Oni Ardelean a avut, zilele trecute, o declarație controversată susținând că Biblia este „singura normă de viață și trăire pentru cei 98% de români”. Prin urmare Europa nu poate impune României să ofere unele drepturi minorităților sexuale”. Comisia Europeană ar trebui să ia măsuri împotriva României, Ungariei și Poloniei pentru încălcarea valorilor UE, respectiv îngrădirea libertății de circulație și drepturi de reîntregire a familiei, a decis Parlamentul European într-o rezoluție.

Cine este Ben-Oni Ardelean, ce îl recomandă să fie politician și cum a ajuns să creadă că țara trebuie condusă după „morala creștină”?

Ben-Oni Ardelean are 46 de ani și a urmat zece 10 instituții de învățământ, majoritatea pregătindu-l să predice ori să cunoască Biblia. A sfârșit foarte bogat, cu trei mandate de parlamentar și pe prima pagină a tabloidelor.

În ultima declarație de avere, Ben-Oni Ardelean menționează că a câștigat 137 de mii lei de la Parlament, 5.000 de le Universitate. Soția este angajată la CNAIR și a câștigat, în 2020, suma de 71.000 lei. Ei au avut un venit lunar de 17.500 lei. Dețin 6 terenuri intravilane și unul extravilan în Timiș și două case de locuit de 233 și 388 metri pătrați. Are 150.000 lei în conturi și a acordat împrumuturi de peste 110.000 euro.

Deputatul Ben-Oni Ardelean a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală. În plus, el a ținut prima pagină a tabloidelor după ce a fost fotografiat în apropierea unei tinere.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii