Cine sunt poliţiştii ieşeni premiaţi de Ziua Poliţiei

marți, 26 martie 2019, 02:49
1 MIN
 Cine sunt poliţiştii ieşeni premiaţi de Ziua Poliţiei

Mai mulţi poliţişti ieşeni au fost premiaţi, ieri, de către superiori cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Astfel, la sediul IPJ Iaşi a avut loc o festivitate de avansare în grad pofesional, la termen, a 147 de agenţi de poliţie şi a 15 ofiţeri.

Cu această ocazie, au fost recompensaţi şi poliţiştii care au avut rezultate deosebite în cursul anului trecut şi nu numai.

Cei premiaţi au primit felicitări şi mulţumiri scrise din partea superiorilor. „168 de poliţişti au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri scrise, pentru rezultate meritorii în activitatea profesională desfăşurată pe parcursul anului 2018“, au transmis reprezentanţii IPJ.

Plachete de onoare pentru poliţiştii anului au primit mai mulţi angajaţi. La categoria ordine şi siguranţă publică au fost premiaţi Alecu-Bogdan Carp şi Constantin Carp, la categoria investigare şi combaterea criminalităţii Georgiana Căpăţână, Ionel Bran, Bogdan Antoniu şi Radu Adrian Pricop.

La categoria suport operativ premiant a fost un poliţist de la Serviciul de Acţiui Speciale al cărui nume nu a fost făcut public, în timp ce la categoria suport misiuni şi activităţi premianţii au fost Ramona Nechifor, Vasile Mahalu, Ciprian Sandu şi Ana-Maria Spiridon.

„Totodată astăzi (n.r. ieri), înainte de începerea festivităţii de avansare, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria poliţistului erou sublocotenent post-mortem Donisă Constantin, căzut la datorie, fiind depusă o coroană de flori la monumentul din faţa Poliţiei Municipiului Iaşi“, au mai arătat repre­zentanţii IPJ Iaşi.

Comentarii