Coafeza sexi de la Iaşi, iertată de judecători după ce, beată fiind, a jucat biliard cu maşini în CUG

sâmbătă, 02 septembrie 2023, 01:50
2 MIN
 Coafeza sexi de la Iaşi, iertată de judecători după ce, beată fiind, a jucat biliard cu maşini în CUG

Beată criţă, o ieşeancă a jucat biliard cu propria maşină pe şoseaua Nicolina. După ce a izbit altă maşină şi un stâlp, a rămas încarcerată în propriul automobil. A fost iertată de judecători, convinşi că incidentul a fost izolat.

Coafeză de profesie, Luiza Morariu a plecat în dimineaţa zilei de 22 iunie anul trecut la lucru. A stat acolo timp de două ore, după care s-a întors acasă. După o zi în care nu mâncase nimic, pe seară, a mers la o petrecere, unde a băut un litru de vin alb şi a mâncat o felie de caşcaval. Deşi băuse, a plecat spre casă aproape de miezul nopţii la volanul autoturismului VW Passat al tatălui său.

CITESTE SI: VIDEO-FOTO Accident la miezul nopții în Rondul Vechi. O șoferiță a intrat într-un refugiu de tramvai și a fost aruncată într-un stâlp

La ora 23.42, camerele video de pe traseu au surprins-o pe şoseaua Nicolina, pe banda 3, venind dinspre capăt CUG. Din cauza alcoolului băut şi a vitezei, a pierdut controlul automobilului şi a izbit refugiul staţiei CTP „CUG 1”. De acolo, a ricoşat pe sensul opus de mers, unde a lovit un taxi, iar apoi un stâlp metalic de iluminat public. A scos-o din maşină un echipaj SMURD.

După o oră şi jumătate, alcoolemia şoferiţei era de 2,52‰. Retrospectiv, alcoolemia a fost apreciată la 2,8‰ la ora accidentului. A suferit leziuni la nivelul membrelor, rămânând în spital timp de o săptămână. În afara rănilor suferite de şoferiţă, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Luiza Morariu a fost trimis în judecată pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Judecătorii au constatat că şoferiţa avea la activ patru contravenţii la regimul circulaţiei, dar fără legătură cu consumul de alcool. Acest lucru, ca şi faptul că tânăra a achitat suma de 5.037 lei pentru înlocuirea stâlpului, i-a făcut pe magistraţii Judecătoriei să se arate îngăduitori. Tânăra a fost condamnată la un an şi şase luni de închisoare, dar cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani. Timp de doi ani, nu va mai avea dreptul să se urce la volan. 

Comentarii