De Business

Punem punctul pe știi

Compania Iulius va investi 11 milioane de euro în noua clădire de birouri de la Palas

miercuri, 03 iulie 2019, 01:50
1 MIN
 Compania Iulius va investi 11 milioane de euro în noua clădire de birouri de la Palas

Investiţia în noua clădire ce va fi construită la Palas se ridică la 11 milioane euro. Imobilul se află în proximitatea United Business Center 2 şi va fi o clădire modernă de birouri clasa A. 

Potrivit departamentului PR Iulius, noua construcţie va avea şase etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 5.100 mp. „Persoanele care vor lucra se vor bucura de dotări şi tehnologii ultramoderne, de lumină naturală din belşug, de terase exterioare circulabile şi amenajate în trepte, cu panoramă spre parcul Palas şi Palatul Culturii, de acces direct în zona de food court, precum şi de întreaga gamă de beneficii şi servicii oferite de ansamblul mixt”, se arată într-un răspuns oferit de reprezentanţii Iulius.

Oficialii companiei spun că, în prezent, sunt discuţii avansate pentru închirierea clădirii. Conform sursei citate, valoarea investiţiei este de aproximativ 11 milioane euro şi va facilita creara a 500 de noi de locuri de muncă. Estimările Iulius sunt că noua construcţie va fi finalizată la jumătatea anului viitor. După construirea noului imobil, suprafaţa de birouri din ansamblul Palas va ajunge la 75.100 mp închiriabili, iar numărul angajaţilor din ansamblu va trece pragul de 8.000 de persoane. Grupul Iulius va inaugura pe 30 august prima etapă a investiţiei din Timişoara („Iulius Town”), un ansamblu mixt care cuprinde cea mai înaltă clădire din România: 155 metri (27 etaje).

Comentarii