Competitor unic în licitația pentru un contract de o sută de milioane: Conest&Erbașu

marți, 30 mai 2023, 01:50
1 MIN
 Competitor unic în licitația pentru un contract de o sută de milioane: Conest&Erbașu

O singură ofertă a fost înscrisă în licitația de atribuire a încă unui contract de extindere a rețelelor de apă și de canalizare în Zona Metropolitană Iași, de data asta în partea de nord. Conest SA în alianță cu Erbașu Construcții au formulat oferta pentru Contractul de Lucrări 01, în valoare estimată de 105 milioane de lei. 

Dacă asocierea celor două firme va primi contractul, Șantierul urmează să se deruleze pe parcursul a 20 de luni.

Pachetul de lucrări cuprinde reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă (9583 ml) și a celei de canalizare (7003 ml prin înlocuire și 5853 ml prin extindere) în municipiul Iași, instalarea a 7 stații de pompare a apei uzate, extinderea rețelelor de canalizare în localitățile Dancu și Holboca (în lungime totală de 2655 m), în localitățile Rediu și Breazu (în lungime totală de 15.883 m), cu stațiile de pompare aferente.

Pachetul face parte din proiectul de extindere a rețelelor de apă și de canalizare în județ, finanțat cu aproape 400 de milioane de euro prin POIM. Primele licitații de atribuire a contractelor de lucrări din cadrul acestui proiect au fost lansate cu doi ani în urmă. Între timp, peste jumătate din loturile proiectului au intrat în șantier. 

Comentarii