Concurs pentru şefia Spitalului Municipal Paşcani. Condiții de participare

luni, 05 iulie 2021, 01:57
2 MIN
 Concurs pentru şefia Spitalului Municipal Paşcani. Condiții de participare

Postul de manager al Spitalului Municipal din Paşcani este scos la concurs în această perioadă, se va desfăşura în două etape, iar rezultatele finale vor fi cunoscute pe 16 august.

 Funcţia este ocupată din anul 2019 de chirurgul Daniel Bechir, ca manager interimar, după ce a expirat mandatul fostului manager, Costică Pânzaru. La concurs se pot înscrie candidaţi care sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic, dar şi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, care au cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, care nu au fost condamnaţi pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, care sunt apţi din punct de vedere medical şi care nu au împlinit vârsta standard de pensionare. Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 2 august, ora 15.00 la sediul spitalului, proiectele de management ale candidaţilor vor fi făcute publice pe 6 august, iar susţinerea publică a proiectului de management va avea loc pe 11 august.

Candidaţii interesaţi să participe pot să facă o vizită în cadrul unităţii medicale pe 14 iulie, ora 11.00, pentru a se informa despre problemele existente, sub îndrumarea directorului medical. Există cinci teme cadru din care candidaţii trebuie să aleagă una pe baza căreia să dezvolte proiectul de management: planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, siguranţa şi satisfacţia pacientului, managementul calităţii serviciilor medicale, managementul resurselor umane sau performanţa clinică şi financiară a activităţilor spitalului. Proiectul trebuie să aibă maximum 15-20 de pagini. Orice persoană care doreşte să participe la susţinerea publică a proiectului de management şi să pună întrebări candidaţilor îşi poate exprima intenţia până pe 6 august pe adresa de email spitalulmunicipalpascani@yahoo.com, iar comisia de concurs urmează să valideze participarea.

Comentarii