Contract de peste 6 milioane de euro pentru managementul unui proiect al ApaVital

miercuri, 27 aprilie 2022, 01:50
1 MIN
 Contract de peste 6 milioane de euro pentru managementul unui proiect al ApaVital

Un proiect de anvergura celui derulat de ApaVital, de extindere a reţelelor de apă potabilă şi de canalizare în judeţ, necesită servicii de asistenţă tehnică pe măsură. Astfel, pentru 31,26 milioane de lei, societatea furnizoare de apă vrea să achiziţioneze asistenţă tehnică pentru managementul proiectului şi supervizarea execuţiei lucrărilor. 

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judetul Iaşi, care depăşeşte jumătate de miliard de euro – din care peste 400 de milioane reprezintă fondurile nerambursabile acordate prin POIM, a fost lansat anul trecut, odată cu semnarea acordului de finanţare. Până azi au fost încheiate deja contractele de achiziţie a echipamentului şi utilajelor, precum şi câteva dintre cele de lucrări.

Cerinţele pentru ofertanţi vizează mai ales experienţa personalului (40 la sută din punctaj) şi metodologia de prestare a serviciilor (40 la sută) şi, în mai mică măsură (20 la sută), componenta financiară. Ofertele sunt aşteptate până pe 14 iunie, iar contractul pentru serviciile de asistenţă tehnică se va derula pe parcursul a 90 de luni. 

 

 

Comentarii