Control judiciar 60 de zile după ce a fost prins băut la volan, în zona CUG

sâmbătă, 23 octombrie 2021, 01:50
1 MIN
 Control judiciar 60 de zile după ce a fost prins băut la volan, în zona CUG

Un ieşean a fost băgat după gratii pentru 24 de ore după ce a fost prins băut la volan, în zona CUG. Acesta avea o concentraţie considerabilă de alcool în aerul expirat. După ce a stat o zi în arestul Poliţiei, judecătorii au decis să fie supus controlului judiciar. 

„La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 41 de ani, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 19 octombrie acesta ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iaşi, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. La data de 21 octombrie, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de acesta fiind disupusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

 

 

Comentarii