Cristian Chivu: Eu sper ca Ianis Hagi să ajungă şi mai sus de Serie A

luni, 26 noiembrie 2018, 17:42
1 MIN
 Cristian Chivu: Eu sper ca Ianis Hagi să ajungă şi mai sus de Serie A

Ianis Hagi a făcut până la 20 de ani suficiente lucruri frumoase pentru a-l convinge pe Cristi Chivu (38 de ani), cel care consideră că locul fiului lui Gică Hagi este în fotbalul de top, în Primera Division.

Autor a cinci goluri şi a patru pase decisive în acest sezon, Hagi Jr. conduce topul jucătorilor decisivi în Liga 1 Betano, iar calităţile îi sunt apreciate la unison de oamenii din fotbalul românesc. Printre ei se numără şi Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale care îi prevede tânărului playmaker un viitor cât se poate de frumos în lumea bună a fotbalului: "Eu sper ca Ianis Hagi să ajungă şi mai sus de Serie A. Să meargă în La Liga, la echipe mult mai mari. Totul depinde de el.

E pregătit din punct de vedere mental pentru tot ce reprezintă fotbalul profesionist la nivel înalt. Iar când eşti pregătit mental şi eşti înzestrat cu calităţi pe care ţi le-a dat cine ţi le-a dat, lucrurile sunt mult mai uşor de realizat. Sigur, trebuie să muncească. Trebuie să muncească, să arate pe teren că este un jucător important care, din punctul meu de vedere, în câţiva ani va juca în campionate importante, la echipe importante", a declarat Chivu pentru site-ul eusunt12.ro.

Comentarii