CSM Iași a ajuns în divizia B de tenis de masă

vineri, 18 august 2023, 17:47
1 MIN
 CSM Iași a ajuns în divizia B de tenis de masă

Recent s-a desfășurat în localitatea Moinești, județul Bacău, întrecerile pentru calificări în divizia B, echipe seniori, la tenis de masă.

Printre cele 10 formații aflate în competiție s-au numărat și două de la Clubul Sportiv Municipal Iași. Echipa CSM 1, formată din sportivi U13, s-a prezentat bine, clasându-se pe loc calificabil, pozitia a V-a, după trei victorii și trei înfrângeri. 

Protagoniștii au fost Andrei Țîbîrnă(13 ani), șapte victorii, liderul echipei, Carol Pintilie (13 ani ), două victorii și Matei Bendescu (12 ani ), două victorii.

Formația ieșeană devine, astfel, cea mai tânară echipă dintre cele 56 aflate în campionatul divizionar pe echipe.

Copiii amintiți au început tenisul de masă cu antrenorul Gigi Ciobotaru, care a transmis aceste informații, și în ultima perioadă au fost pregătiți de antrenorul Vlad Albu, jucător al divizionarei A CS Ardex Botosani. Echipa CSM 2, cu seniori neexperimentați, nu a reusit să se califice.

Gigi Ciobotaru – “Acești copii sunt deosebiți, talentați, inteligenți și tenace. În  perspectivă, am mari așteptări de la ei. Pe Andrei Țîbîrnă îl consider demn de lotul național, el lăsând o impresie foarte bună. Colegii lui sunt, de asemeni, valoroși. Pentru acești sportivi urmează turul diviziei B și un turneu internațional puternic, la Târgu Secuiesc".

În fotografie, de la stânga la dreapta: Andrei Țîbîrnă, Carol Pintilie, Matei Bendescu.

Comentarii