Advertorial (P)

Cum să accesorizezi o rochie de mireasă

miercuri, 23 octombrie 2019, 01:50
3 MIN
 Cum să accesorizezi o rochie de mireasă

Ai găsit bărbatul perfect, o rochie de mireasă de vis și locul cel mai romantic. Acum ce urmează? Accesoriile, desigur! Ai nevoie de acel ceva care să îți ducă rochia la nivel de perfecțiune de basm.

Iată o listă cu piesele noastre preferate deaccesorii pentru rochie de mireasă.

Cercei

Cerceii sunt cel mai rapid mod de a completa o ținută și o rochie de mireasă nu face excepție. Indiferent că este vorba despre o pereche elegantă de perle sau de bling-bling-uri strălucitoare, există o pereche pentru fiecare ocazie. Ciucurii se poartă în acest sezon.

Tiara

O coroană de flori sau o tiara cu pietre sunt încă extrem de populare în zilelele noastre pentru o mireasă și vor fi accesoriul perfect pentru o rochie de mireasă. În Grecia antică, coroanele cu flori erau purtate frecvent la ocazii speciale pentru a onora zeii. De-a lungul istoriei din întreaga lume, acestea au reprezentat iubirea, fertilitatea și sărbătoarea.

Nu trebuie să fii Beyonce pentru a fi regină în ziua nunții tale. Oaspeții se vor înclina spre tine dacă vei purta o tiara.

Voal

Există numeroase tipuri de voal. Fie că este vorba de un voal scurt, simbolic, sau un voal magistral, lung, cu margini din dantelă, există extrem de multe opțiuni din care să alegi. Dacă merge pe ceva mai clasic, încearcă un voal înfrumusețat cu perle sau unul cu margini de dantelă. Asigură-te că îl probezi laolaltă cu o rochie de mireasă aleasă, astfel încât să poți stabili dacă cele două se potrivesc.

Jartieră

În ceea ce privește tradițiile de nuntă, jartiera este una extrem de veche. Există multe superstiții în jurul acestei tradiții. O superstiție era că a deține o bucată dintr-o rochie de mireasă va aduce noroc. Acest lucru a făcut ca unii invitați să atace mireasa în încercarea de a-și smulge o bucată din rochie. Drept urmare, miresele au început să poarte un articol specific de îmbrăcăminte care poate fi îndepărtat și dat ca piesă norocoasă: jartiera.

Pantofi

Vei dori să arăți cât mai bine în ziua nunții tale, de la păr până la machiaj strălucitor, iar unul dintre cele mai importante accesorii sunt pantofii tăi. Multe femei lasă cumpărăturile de pantofi până în ultima clipă și uneori rezultă o alegere greșită a încălțămintei. Vei vrea să-ți asortezi pantofii cu o rochie de mireasă, dar confortul este de asemenea important. Vei petrece mult timp pe picioare și ultimul lucru pe care îl vei dori sunt bășicile dureroase. Îți recomandăm să porți pantofii înainte pentru a evita eventualele neplăceri și pentru a te asigura că arăți uimitor, dar și că vei evita bătăturile.

Comentarii