De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial (P)

Cum sa alegi un service gsm pentru montajul pieselor de telefon?

luni, 20 mai 2019, 08:19
3 MIN
 Cum sa alegi un service gsm pentru montajul pieselor de telefon?

Alegerea unui smartphone poate fi o misiune foarte complicata in prezent tinand cont de multimea de producatori si telefoanele mobile existenta pe piata. Fiecare brand vine cu o mare varietate de oferte si de propuneri, astfel incat deciziile fiecarei persoane sunt mult mai greu de luat. Desi nu pare corect, evolutia dispozitivelor din punct de vedere al functiilor atrage dupa sine o mica involutie a rezistentei acestora. Este de subliniat faptul ca telefoanele sunt din ce in ce mai sensibile.

Orice posesor al oricarui smartphone, fie el apartinand brand-urilor de top iPhone, Samsung, Huawei, sau al altor brand-uri de renume, la un moment dat trebuie sa suporte o reparatie a anumitor componente.

Si ce facem cand trebuie sa ne reparam telefonul? Avem doua posibilitati!

In cazul in care defectiunea nu este cauzata de catre propria persoana, putem apela la garantia telefonului. Bineinteles, daca acesta se mai afla in perioada de garantie oferita de seller.

In caz contrar, daca nu este respectata una dintre cele doua conditii mentionate anterior, apelam la un service gsm pentru manopera de inlocuire display atunci cand afiseaza cu pete, acumulator cand autonomia bateriei scade drastic sau piese gsm mai mici, al caror montaj se realizeaza cu ajutorul unui microscop, si anume, mufa de incarcare, microfon, casca, buzzer sau sonerie.

Cum alegem un service gsm care sa ne ofere cel mai mic pret la montaj si componente? De recomandat este sa ne documentam si sa cautam cele mai bune pareri si review-uri despre serviciile unui astfel de loc in retele de socializare precum facebook sau forumuri.  De asemenea, o confirmare a faptului ca am ales un prestator de servicii potrivit este si garantia aferenta oferita in urma efectuarii reparatiei necesare.

Un service gsm care presteaza reparatii telefoane sau tablete de cea mai buna calitate, cu siguranta le va oferi clientilor o perioada de garantie ulterioara operatiunii. Acest lucru denota siguranta serviciului pe care il ofera si ne asigura pe teremn lung ca munca pe care au prestat-o atunci cand ne-au reparat telefonul a fost de nota zece.

Desi anumite piese de telefoane, cum ar fi ecran sau baterie, se pot schimba cu foarte mare usurinta, de unul singur, sau pentru ca oamenii considera costurile de inlocuire foarte mari, in majoritatea cazurilor este recomandat sa apelam la un tehnician gsm autorizat.

Neindeplinirea acestei cerinte poate cauza anumite neplaceri, cum ar fi deterioarea altor componente neafectate ale dispozitivului si nu numai. Multi dintre noi s-au obisnuit sa poata repara orice de pe youtube insa, la smartphone-uri lucrurile nu sunt asa de simple.

Cea mai frecventa defectiune intalnita in cazul unui smartphone este  cea display-ului spart. Traind intr-o lume in care timpul trece foarte rapid si agitatia este foarte mare, exista foarte multe riscuri si modalitati de a iti sparge sticla telefonului. Este recomandat din toate punctele de vedere ca imediat ce telefonul a suferit un impact in urma caruia nu mai este ca nou, sa optezi pentru inlocuirea acestuia.

De cele mai multe ori oamenii sunt de parere ca, daca afisarea sau partea tactila nu au fost afectate de impactul suferit, ecranul nu trebuie schimbat. Din contra, faptul ca doar sticla este crapata poate afecta atat functionalitatea ecranului, cat si a touchscreen-ului. In aceeasi situatie ne putem confrunta cu faptul ca aceste componente nu se comercializeaza protejat, ci vin in ansamblu complet de lcd, touch si geam, astfel incat trebuie inlocui intreg modulul. Pe de alta parte, exista si riscul de a te rani, a te taia in geamul spart sau crapat al telefonului.

In cazul in care iti doresti sa eviti o astfel de situatie nefavorabila, atunci cu siguranta trebuie sa iti echipezi dispozitivul cu o folie de protectie din sticla pentru ecran.

In acest caz, mai mult ca sigur, chiar daca iti vei scapa telefonul pe jos, acesta nu va avea de suferit, iar piesele nu se vor defecta.

In cazul in care iti doresti sa ii oferi telefonului un grad de protectie mult mai mare, atunci cu siguranta trebuie sa il accesorizezi si cu o husa. In acest fel, vei sta mult mai linistit chiar si atunci cand telefonul tau va cadea pe gresie, pe asfalt sau oriunde altundeva.

           

 

 

Comentarii