Curs gratuit de fotografie făcută artistic cu telefonul mobil

luni, 29 iulie 2019, 01:50
1 MIN
 Curs gratuit de fotografie făcută artistic cu telefonul mobil

Pasionaţii de fotografie au ocazia să participe pe 2 şi 5 august la cursuri de fotografie gratuite cu telefonul mobil. Activitatea, intitulată „Fotografia de vacanţă cu telefonul mobil“, este organizată de către Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“ Iaşi, scopul acesteia fiind aceea de a-i ajuta pe pasionaţii de fotografie să obţină imagini de vacanţă cât mai reuşite.

Participanţii vor învăţa cum să fotografieze, cum să încadreze în cadru, dar şi cum să editeze imaginile sau unde şi cum să le stocheze după realizarea acestora. Atelierul se adresează tuturor cititorilor Bibliotecii Judeţene cu vârsta minimă de 10 ani. Aceştia vor putea participa la două întâlniri, pe 2 şi 5 august, în intervalul orar 10 – 12. Activităţile se vor desfăşura la sediul central al Bibliotecii Judeţene de pe bd. Ştefan cel Mare, acestea fiind coordonate de fotograful. De asemenea, în cazul în care vor dori, copiii sub 10 ani vor fi însoţiţi de un adult pe toată perioada întâlnirii.

Activităţile atelierului sunt gratuite, însă participarea este condiţionată de posesia unui permis de intrare la bibliotecă, care poate fi obţinut gratuit. Cei care doresc să se înscrie pot face acest lucru la adresa programe@bjiasi.ro sau prin telefon, la numărul 0753.024.405, înscrierile telefonice putând fi preluate de luni până vineri, în intervalul orar 8-16 şi vinerea între orele 8-13.30. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii