Dăncilă recunoaşte: Mi-a fost greu să înţeleg logica acuzaţiilor!

joi, 20 decembrie 2018, 12:45
1 MIN
 Dăncilă recunoaşte: Mi-a fost greu să înţeleg logica acuzaţiilor!

Premierul Viorica Dăncil a declarat joi, în plenul reunit în care se dezbate şi votează moţiunea de cenzură, că nu înţelege acuzaţiile pe care Opoziţia i le aduce, mai ales atunci când vine vorba despre reproşurile legate de remanierile din guvernele anterioare.

"Aş fi vrut să cred că puteţi da dovadă de onestitate. Cereţi onestitate, dar aţi inserat în moţiune lucruri pe care nu le avea. Mi-a fost greu să înţeleg logica acuzaţiilor.Înţeleg că moţiunea e un exerciţiu democratic. E bine că există şi îl folosiţi. Dar mă aşteptam să îl folosiţi cu seriozitate. E un text neserios. Mă aşteptam să aveţi o minimă consideraţie faţă de logică. Să vă respectaţi datoria pe care o aveţi", a declarat premierul Viorica Dăncilă.

"Vă dau un exemplu: mă criticaţi pentru schimbările de miniştri făcute înaintea mea. Eu vă pot spune de mandatul meu, de miniştrii pe care i-am înlocuit eu", a mai spus premierul. Parlamentarii dezbat şi votează joi moţiunea de cenzură la adresa guvernului, intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României".

 

 

Comentarii