De 1 Martie românii s-au tras în piept cu mărţişoarele

duminică, 04 martie 2018, 08:00
2 MIN
 De 1 Martie românii s-au tras în piept cu mărţişoarele

România a devenit albă ca zăpada (fără cei 7 pitici) şi s-a pus pe tremurat de ger, dar joi, pe români au apărut şnururi cu alb şi roşu.

A început primăvara: vestitorii săi sunt, deocamdată, mărţişoarele (mai e până la primele fripturi de păsări călătoare!), care se văd greu sub stratul de omăt depus pe paltoane. Despre unele mărţişoare oferite de unii români la început geros de primăvară, în cele ce urmează:

                                                       laugh         laugh         laugh

blush Marcela Glutenie şi-a dorit cuţite de bucătărie ca în reclama de la televizor, care taie ananas şi pantofi; de 1 Martie era cât pe ce să primească unul; din fericire, s-a ferit, iar acesta s-a înfipt în uşă, aruncat de ginerele Aurel, căruia n-a vrut să-i dea cheia de la boxă.

indecision După ce au petrecut, miercuri, la onomasticile prietenilor lor botezaţi Ioan Casian Romanul, Gherman din Dobrogea, Vasile Mărturisitorul şi Proterie (sfinţii zilei), mii de români au fost mahmuri joi şi au uitat de mărţişoare. Ramona Triplă şi-a trezit soţul din somn, răcnind că vrea un simbol al primăverii, "o ceva"; soţul, mahmur, i-a dat "o ceva", iar Ramona şi-a pus o compresă la ochi.

indecision 7549 de bărbaţi români au înfipt prea tare boldurile în pieptul femeilor iubite şi le-au spart silicoanele, iar 876 şi-au spart de tot chiar prietenele, ele fiind gonflabile, foarte realiste, ce-i drept, dar din gumă.

indecision Nenumărate învăţătoare şi profesoare au primit de la elevii lor mărţişoare; 573 au fost nevoite ulterior să facă vaccin antitetanos, după ce au fost înţepate cu boldurile ruginite, iar 26 au primit de la copii, pe lângă mărţişoare, păduchi şi râie.

frown Consumatorii din Consumatori au consumat împreună, în cinstea noului anotimp; de la o anumită oră au început contradicţiile, din care nu s-a născut progresul, ci s-a iscat bătaia, prilej cu care participanţii şi-au amintit că e 1 Martie şi şi-au înfipt în piept mărţişoare sub formă de tirbuşoane.

Comentarii