De ce a şters-o Dodorel jr. de la petrecere pe uşa din dos?

marți, 30 octombrie 2018, 02:50
2 MIN
 De ce a şters-o Dodorel jr. de la petrecere pe uşa din dos?

Dacă voi vă imaginaţi cumva că a fi odraslă de menistru, sau de om cu venituri de la stat de aproape 70.000 de lei pe lună, cum ridică lunar ieşeanul Dodorel, atunci să ştiţi că nu prea aţi ghicit-o tura asta, dragilor.

Iote, de-un par egzamplu, ce-a putut să păţească juniorul proaspăt însurat al lui Dodorel la o aşa-numită petrecere a burlacilor, cu o zi înaintea nunţii ce a avut loc sâmbăta asta!

Povesteşte lumea mai apropiată de famiglie că, vineri seară, Dodorel jr. şi-a luat amicii mai apropiaţi, toţi băieţi, pentru a petrece ultima dată cu el burlac, alegând cică crâşma Vynil de la Cub. Numai că, la un moment dat, după ce lumea de alături s-a mai cherchelit probabil, ficiorul petrecăreţ şi încă burlac a trebuit s-o şteargă de acolo pe uşa din dos, după ce a fost huiduit şi după ce lucrurile dădeau să se precipite.

Apropo, voi de ce credeţi că juniorul şi-a adus cu el a doua zi, la nuntă, badigarzi plătiţi pe banii lui tăticu’? Pentru că aşa sunt toţi ăştia din famiglia lor, bărbaţi adevăraţi, cu sânge-n instalaţie…

O altă petrecere nocturnă la beţie, şi care dă nesomn pe la unele case mari

Şi dacă tot vorbim de chestiuni uşurele, ca după un uichend cu prelungiri de nunţi şi botezuri, haideţi să vă mai spunem una scurtă dar vioaie, despre care bârfeşte cu mare drag şi cu mult nesaţ tineretul de la partidoiul ieşean în ultima vreme.

Nu ştim dacă aţi auzit cumva de un flăcău tomnatec ieşean cu trecut prin asociaţii civice şi prodemocratice în anii ‘90, Mormorel Boala pe numele lui, personaj ce acuma învârte o afacere dubioasă zice-se căci cu fotomodele majore sau minore, şi care adesea e urmărit prin târg de părinţi revoltaţi şi răzbunători cărora le-au fugit fetele în lume cu visuri de lansare în cap.

Ei bine, prin partidoi se vorbeşte că Mormorel ar avea, pe lângă afacerea de mai sus, şi o casă a nebuniilor secretă undeva prin Miroslava, unde ajung adesea pentru momente relaxante mai mari ai zilei.

Numai că acest băiat, trecut prin ciur şi prin dârmon, cică a ştiut şi să tragă pe bandă unele chestiuni, iar acuma zice-se că i-ar avea la mână atât pe Mihăiţă, cât şi pe amicii lui buni de petreceri şi politichie de baltă Habarnagiu sau fostul dipotat Jakob Ban.

Şi ca urmare Mormorel şi asociaţiile lui dubioase se lăfăie în spaţii ale premăriei, fără să fie deranjat de nimenea niciodată, totul pe daiboj sau pe jumate de daiboj. Ei, chiar de nimenea nu-i deranjat? Ia auzi atunci, amice Archibald Tănase: haida măcar noi să-l deranjăm, să vedem olecuţă ce şi cum!

Comentarii