De ce au avut aşa mari întârzieri trenurile care vin dinspre Ardeal

marți, 03 august 2021, 11:00
1 MIN
 De ce au avut aşa mari întârzieri trenurile care vin dinspre Ardeal

Șir de ghinioane, în varianta mai blândă, sau din rău în mai rău pe calea ferată, în cea mai dură, așa poate fi rezumată în câteva cuvinte circulația trenurilor de la Suceava spre Ardeal și retur din ultimele trei zile.

Cel mai rău a fost în noaptea de duminică spre luni, cu trenurile care aveau de ajuns la Suceava și mai departe spre Iași. Trenul IR 1766 Timișoara Nord-Iași, care trebuia să ajungă la Suceava ieri dimineață, puțin după ora 5.00, a ajuns în gara din Burdujeni abia la ora 11.00, cu 6 ore de întârziere, un adevărat record negativ chiar și pentru CFR Călători.

Reporterii de la Monitorul de Suceava prezenți ieri în gară, la sosirea trenului, au aflat de la călători că garnitura a avut două cumpene mari. Una în prima parte a traseului, în zona Arad, de cel puțin două ore, în urma unei defecțiuni la locomotivă, după care garnitura a înțepenit din nou, undeva în zona de pădure dintre județele Bistrița-Năsăud și Suceava. Problema ar fi fost legată de defectarea locomotivei, respectiv lipsa de tensiune a liniei de contact.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

Comentarii