De ce s-au răcit relaţiile între Mihai Chirica şi Victor Ponta

miercuri, 06 februarie 2019, 02:50
2 MIN
 De ce s-au răcit relaţiile între Mihai Chirica şi Victor Ponta

A fost deunăzi Victor Ponta prin târgul nostru şi imediat au înflorit zvonurile cum că vizita sa va fi prilej pentru Mihai Chirica să anunţe că se înscrie în partidul fostului premier, Pro România. Primarul nostru este fără partid acum, iar faptul că a fost exclus din PSD îi permite să se înscrie oriunde în altă parte, fără riscul de a-şi pierde funcţia de edil. 

Dar, uite, nu s-a întâmplat asta, şi imediat am primit întrebări şi cereri ca să lămurim acest mister. O fi fost voia primarului să mai aştepte puţin, poate mai vin şi alte oferte, mai ales acum, în preajma alegerilor europarlamentare? O fi fost, dimpotrivă, dorinţa lui Ponta să mai amâne un asemenea anunţ, din cine ştie ce motive? Ei bine, adevărul, ca întotdeauna, este undeva pe la mijloc. Sursele noastre spun că a avut loc o discuţie strategică între cei doi, în care Chirica s-ar fi prezentat pe sine, mai mult sau mai puţin explicit, ca pe o posibilă cea mai valoroasă perlă din coroana partidului lui Ponta, dar a primit un răspuns care l-a lăsat mut.

Cică micul Titulescu i-ar fi replicat că numai dacă nu va fi trimis în judecată în dosarul Skoda va mai sta de vorbă cu el, altfel să-şi caute alt cal de călărit. O asemenea pleasnă peste moacă nu a luat primarul nostru nici măcar când era mic şi îl prindeau părinţii făcând prostii în baie. L-a cam dat peste cap replica. Unii comentatori, mai avizaţi decât noi, spun că din cauza asta nici nu s-a dus la protestul primarilor la Bucureşti, încercând un mesaj de la distanţă, cum că, la o adică, nu-i chiar aşa de pornit pe PSD, şi că s-ar întoarce dacă… Cine ştie, cine ştie!!!

Ce alţi oameni a mai racolat Ponta la Iaşi

Apropos de partidul lui Ponta, cine credeţi că a fost numit în înalta postură de demnitar care să conducă filiala partidului din judeţul vecin, de la sud? Este vorba de dom’ Bops, patronul unei renumite pizzerii de la noi din târg, om care şi-a început afacerile cu ingenioasa idee de a colecta de la toate magazinele alimentare capetele de salam, care au sfoară, cele care se taie mai întâi şi nu se dau clienţilor, şi folosirea acestora la pizza. La auzul unei asemenea ştiri ne-am tăvălit pe jos de râs o zi întreagă, după care ne-am ridicat şi am întrebat cine l-a propus la o aşa mare demnitate publică? Cum cine, ni s-a răspuns, fostul deputat Jakob Ban, cu care este amic de şpriţuri, chefuri şi alte aventuri. La aflarea acestui răspuns iarăşi ne-am tăvălit pe jos de râs o zi întreagă şi apoi ne-am ridicat şi am plecat acasă fără să mai întrebăm ceva, de teamă să nu o ţinem tot aşa până la alegeri.

 

 

Comentarii