Decolarea spre Botoşani

marți, 12 februarie 2019, 02:43
1 MIN
 Decolarea spre Botoşani

 

" Stejarii” României vor întâlni sâmbătă Germania în REIC

Staff-ul tehnic al naţionalei României a anunţat, ieri un lot de 30 de jucători pentru meciul cu Germania, al doilea din ediţia 2019 a Rugby Europe International Championship, programat în data de 16 februarie pe Stadionul Municipal din Botoşani, de la ora 14,00. Pentru această partidă, Marius Tincu, antrenor principal interimar, Danie de Villiers, antrenor treisferturi şi Lynn Howells, consultant tehnic din partea World Rugby, a stabilit un lot de 30 de jucători, 16 înaintaşi şi 14 jucători de treisferturi. Din aceştia 4 evoluează în Franţa şi unul în Anglia, 6 la Timişoara Saracens, 9 la CSM Bucureşti, 5 la CSA Steaua şi 5 la CSM Ştiinţa Baia Mare. “Stejarii” se vor pregăti săptămâna aceasta la Izvorani.
România a pierdut prima partidă din REIC 2019 în faţa Georgiei, 9-18, pe Cluj Arena, în timp ce Germania a cedat cu 22-29 în faţa Belgiei, la Bruxelles. În ierarhia internaţională, România ocupă locul 18, Germania este pe poziţia a 27-a.

Jucătorii convocaţi pentru meciul cu Germania sunt: Ţăruş, Pristaviţă, Gordaş, Savin, Bălan (pilieri), Căpăţână, Cojocaru (taloneri), Antonescu, van Heerden, Iancu (linia a II-a), Macovei, Gorin, Ion, Chirică, Lucaci, D. Lazăr (linia a III-a), Surugiu, Calafeteanu, Ţiglă (mijlocaşi la grămadă), Plai (mijlocaş la deschidere), Dumitru, Onuţu, Zaharia (aripi), Vlaicu, Bucur, Popa, Fercu, Iliuţă (centri), Simionescu, Melinte (fundaşi).
 

Comentarii