Desktopurile virtuale din Windows 10 primesc fundaluri personalizate

vineri, 19 martie 2021, 10:51
1 MIN
 Desktopurile virtuale din Windows 10 primesc fundaluri personalizate

Desktop-urile virtuale din Windows 10 sunt o caracteristică de utilizator cu putere subapreciată, oferindu-vă o modalitate de a grupa ferestrele în propriile spații pentru multitasking mai puternic. Acum, Microsoft adaugă fundaluri personalizate pentru desktop, permițându-vă să oferiți fiecărui desktop un tapet unic.

Această modificare face parte din versiunea Windows 10 Insider build 21337, care a fost lansată la 17 martie 2021. Va apărea probabil într-o formă stabilă în actualizarea 21H2 a Windows 10, care este planificată să fie lansată în a doua jumătate a anului 2021 – probabil în octombrie 2021.

După ce ați instalat actualizarea, veți putea accesa Setări> Personalizare> Fundal pentru a configura acest lucru. Simplu făcând clic stânga pe un fundal aici îl veți seta ca fundal doar pentru desktopul virtual curent. Puteți să faceți clic dreapta pe o imagine de fundal pe această pagină de setări și să o atribuiți și unui anumit desktop virtual. Sau, și mai ușor, puteți face clic dreapta pe o miniatură de pe desktopul virtual în Vizualizarea activităților și selectați „Alege fundal”.

Aflați amănunte de pe newit.ro.

Comentarii