Director de spital „călcat” acasă de patru derbedei şi ameninţat cu moartea. Cum a scăpat?

marți, 16 ianuarie 2018, 02:49
3 MIN
 Director de spital „călcat” acasă de patru derbedei şi ameninţat cu moartea. Cum a scăpat?

Un grup de patru indivizi l-a „asediat“ pe Dorin Bulgariu în propria casă din Tătăraşi. A fost nevoie de intervenţia „mascaţilor“ de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Scandal cu poliţişti şi mascaţi în curtea casei unui director de la Spitalul Clinic pentru Copii „Sfânta Maria“. Duminică seara, un fost angajat al spitalului, însoţit de alte trei cunoştinţe, a mers la casa din Tătăraşi a directorului administrativ al spitalului, Dorin Bulgariu, unde au aruncat cu sticle şi au făcut scandal.

Directorul a chemat poliţia, iar cei patru ieşeni puşi pe scandal s-au luat la „harţă“ cu poliţiştii. În cele din urmă, oamenii legii au chemat mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) care i-au dus încătuşaţi la secţia din Tătăraşi pentru a fi audiaţi. Într-un final, poliţiştii au deschis pe numele celor patru dosare penale pentru ultraj, iar în cazul unuia dintre ei, pentru abuz în serviciu, la adresa unui poliţist. Se pare că unul dintre indivizi a încercat să lovească cu pumnul un poliţist, ba chiar l-ar fi scuipat în faţă.

„Este o sesizare făcută prin numărul 112, despre faptul că un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate şi-ar fi înjurat vecinii, ar fi aruncat cu sticle de bere în direcţia lor, iar poliţiştii de la Secţia 4 Tătăraşi s-au dus la faţa locului. Întrucât una dintre persoane se manifesta în continuare violent verbal faţă de poliţişti, au fost chemaţi luptătorii SAS fiind încătuşate şi transportate la sediul poliţiei patru persoane. A fost sesizat Parchetul pentru o infracţiune de ultraj la adresa poliţiştilor, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare în legătură cu faptul că una dintre persoanele duse la cercetări şi-ar fi ameninţat vecinii, iar una dintre ele a făcut reclamaţie la adresa poliţiştilor pentru purtare abuzivă“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Directorul Dorin Bulgariu a precizat că unul dintre cei patru care au făcut scandal este vecin cu el şi a lucrat ca măturător la spitalul pe care îl administrează. Directorul a formulat cinci plângeri pe numele acestuia. Duminică, Bulgariu a chemat poliţia atunci când a văzut că prin curtea imobilului său „zboară“ sticle şi are „musafiri“.

„E un fost angajat care şi-a dat demisia şi îl pune pe fratele său să îmi facă scandal. Acesta vine de două ori pe lună la mine acasă şi îmi face scandal. Scandal cu şuturi în uşă, ameninţări cu moartea. Nu pot să cobor în stradă să mă bat cu ei, şi atunci chem poliţia. Am patru plângeri penale făcute împotriva lor. I-au amendat de mai multe ori, însă lor nu le pasă. Duminică seara au venit, ca de obicei, au spus că vor să-mi taie gâtul, mă înjurau să audă tot cartierul. Am sunat la poliţie, iar aceştia au mai chemat încă un echipaj de poliţie deoarece cei patru au sărit la bătaie la poliţişti. Unul dintre ei a fugit la el în curte, iar poliţiştii au mers după el să îl ia la secţie. De după gard, individul l-a scuipat pe poliţist în faţă şi a încercat să îi tragă şi un pumn. Poliţiştii au chemat mascaţii care au intrat peste el în casă“, ne-a spus aseară Dorin Bulgariu, directorul administrativ al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi.

Comentarii