Dosarele penale nu îi sperie pe şoferii care circulă fără permis

joi, 23 noiembrie 2023, 22:58
1 MIN
 Dosarele penale nu îi sperie pe şoferii care circulă fără permis

Un tânăr din Şcheia este cercetat penal după ce s-a urcat la volanul unui autoturism cu toate că nu avea permis de conducere. Acesta a fost surprins în trafic de către o patrulă de poliţie. 

„În seara zilei de 22 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurală Ciurea, au oprit pentru control un auto condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Şcheia, care se deplasa pe DC 60, în localitatea Satu Nou. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Paşcani au surprins pe strada Moldovei, din municipiu, un şofer care conducea un autoturism, desi avea permisul suspendat. Bărbatul are domiciliul în Republica Moldova. „Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit pentru control un auto condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani din Republica Moldova care se deplasa pe strada Moldovei din municipiul Paşcani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. În ambele situaţii se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii