După ce au fost vaccinaţi cu AstraZeneca doi români au ajuns la spital cu capetele sparte!

duminică, 16 mai 2021, 10:03
2 MIN
 După ce au fost vaccinaţi cu AstraZeneca doi români au ajuns la spital cu capetele sparte!

Reticenţa românilor faţă de vaccinul AstraZeneca a crescut alaltăieri, când localnicii din Consumatori au aflat că doi dintre consătenii lor au fost internaţi în spital la o oră după ce au primit a doua doză. 

Este vorba despre domnii Marian Capsă şi Septimiu Platfus, care s-au întâlnit la ieşirea din secţia de vaccinare, au intrat într-un bufet, au consumat diverse produse, şi-au amintit de unele neînţelegeri din trecut şi s-au luat la bătaie cu pari din gardul terasei. Totuşi, din câte se pare, şi unii români vaccinaţi cu alte tipuri de vaccin au acuzat efecte adverse; dintre aceştia îi amintim pe Manole Crăpătură, 78 de ani, care a ajuns la spital cu piciorul rupt la cinci ore după rapelul cu Pfizer, fiindcă a căzut cu scara în beci, de unde voia să aducă vin, pe Benone Pungă, 54 de ani, vaccinat cu Moderna, care a făcut un grătar a doua zi după prima doză şi s-a pomenit cu câteva căpuşe, şi pe Mirel Heleşteu (61 de ani, Johnson & Johnson), care a acuzat mâncărimi după ce a luat râie de la o vecină.

                                                        *         *         *

Ultima oră! Ieri, la prânz, mai mulţi consăteni din Mahmuri vaccinaţi alaltăieri acuzau greaţă, senzaţie de nisip în ochi, frisoane, dureri musculare, uscarea mucoasei bucale, fotofobie, o stare de disconfort general; trebuie menţionat faptul că în seara de după vaccinare ei au participat la o nuntă, la bufet, şi au băut până dimineaţa.

Comentarii