Espadrile – cum să le porți la modă alături de diferite coafuri pentru bărbați? (P)

luni, 12 septembrie 2022, 11:27
3 MIN
 Espadrile – cum să le porți la modă alături de diferite coafuri pentru bărbați? (P)

Espadrilele sunt pantofii perfecți pentru ocazii smart casual. Sunt simple, dar elegante și extrem de versatile. Atunci când alegi un model, ține cont de tipul de ținută cu care îi vei purta. Va trebui să asortezi culoarea espadrilelor cu restul hainelor, mai ales dacă porți alb. Iar pentru a păstra un look smart casual și cool, încearcă să asortezi espadrilele cu o coafură bărbătească, care să te avantajeze.

Ce fel de espadrile să alegi pentru un aspect la modă?

Espadrilele se potrivesc bine cu orice ținută casual. Le poți asorta cu blugi, pantaloni scurți, pantaloni chino, tricouri polo, cămăși și bluze elegante. Au un design simplu, dar sunt totuși suficient de elegante  pentru a face o declarație.

În anumite circumstanțe, espadrilele se potrivesc perfect alături de un costum. Selectează o pereche de espadrile simple, colorate, din pânză, așa cum poți descoperi și pe https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/espadrile și poartă-le cu acel costum de vară cu aspect casual. Outfitul ușor elegant se potrivește cu o coafură cu păr lung și îngrijit sau una stil pompadour. Espadrilele și blugii sau pantalonii chino, alese într-un stil potrivit, vor arăta perfect într-o ținută relaxată de seară. Optează de această dată pentru o tunsoare lejeră, cu părul ușor dezordonat. 

Dacă ești fan hipster, stilizează-ți părul astfel și alege espadrile cu imprimeuri sau cât mai colorate și articole vestimentare în aceleași tonuri. Totuși, coafura hipster și espadrilele în culori uni, cât mai vibrante, pot fi combinate și cu o ținută mai elegantă, alături de pantaloni de costum albi, cămașă albastru deschis și un sacou în aceeași nuanță de albastru, dar mai închisă. 

Culorile joacă un rol imens în definirea simțului tău personal de stil. În general, albul și negrul funcționează bine împreună, deoarece se completează reciproc. Poți amesteca și combina culorile pentru a crea un look unic. O pereche de espadrile maro se vor asorta perfect cu pantaloni scurți bleu, o cămașă albă și un pulover tricotat gri. Pentru un look smart casual, combină espadrile negre, pantaloni largi albi și o cămașă neagră. O astfel de ținută se potrivește cu o tunsoare periuță, încrezătoare. 

Cum să combini ingenios espadrilele cu coafuri pentru bărbați?

Modul clasic de a purta espadrile la orice tunsoare, este să le împerechezi cu o coafură care să te reprezinte. Poți merge fie cu tunsori scurte, cum ar fi tunsorile buzz și tunsorile fade, fie cu tunsori mai lungi, cum ar fi tunsorile quiff. Dacă vrei să îți faci părul să arate mai cool, atunci încearcă să folosești un produs gel sau spumă. 

Pentru o tunsoare de lungime medie, ar trebui să iei în considerare alegerea tunsorii fade. Vei putea obține un aspect elegant, aranjând ușor părul și să folosiți puțin produs. 

Pentru a crea un aspect tineresc, la modă, combină espadrilele și tunsoarea care ți se potrivește, și cu un tricou polo, în nuanțe neutre. Inspiră-te pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/tricouri-clasice-si-polo/tricouri-polo și alege modelul potrivit stilului tău, astfel încât să creezi un look complet, din cap până în picioare. De asemenea, accesoriile sunt o modalitate distractivă de a înfrumuseța orice ținută. Încercă să adaugi ochelari de soare pentru a condimenta lucrurile.

Poți purta espadrile în multe feluri diferite. Le poți combina cu blugi și un tricou simplu. Dacă te simți elegant, încercă le porți alături o pereche de pantaloni kaki și o cămașă cu nasturi. Aceste tipuri de ținute arată grozav atât la ținutele casual, cât și la cele de afaceri. Nu uita să optezi și pentru o coafură modernă, care să îți scoată în evidență trăsăturilor. Vei adăuga întregii ținute un vibe cu totul aparte. 

 

Comentarii