EXCLUSIV: Logan căzut în șanț după ce altă mașină i-a tăiat calea la Antibiotice

duminică, 29 august 2021, 18:00
1 MIN
 EXCLUSIV: Logan căzut în șanț după ce altă mașină i-a tăiat calea la Antibiotice

Un autoturism marca Dacia Logan a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un șanț de pe marginea drumului, foarte aproape de un cap de pod de beton.

În autoturism se aflau două persoane, soț și soție, din Iași. Cei doi au fost la cumpărături la Dedeman și se întorceau spre casă, în Iași. Cu câțiva metri înainte de Antibiotice le-a ieșit o mașină în față, de pe un drum secundar, care nu a acordat prioritate. Pentru a evita impactul, șoferul din Logan a tras de volan și a ieșit în afara șoselei.

Autoturismul care ar fi provocat accidentul nu a oprit și și-a continuat drumul. La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri și unul de poliție.

Șoferul autoturismului Logan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cele două persoane din Logan nu au fost rănite, fiind doar speriate, în special soția. Cei doi purtau centurile de siguranță.

Circulația pe sensul dinspre Iași a fost oprită preț de câteva minute pentru ca polițiștii să își poată efectua cercetările și măsurătorile la fața locului.

Comentarii