Explozie a furturilor din supermarketuri la Iaşi. Un cuplu, prins cu trei televizoare la Carrefour Felicia. Poliţia, chemată aproape zilnic la percheziţii

marți, 07 noiembrie 2023, 02:50
1 MIN
 Explozie a furturilor din supermarketuri la Iaşi. Un cuplu, prins cu trei televizoare la Carrefour Felicia. Poliţia, chemată aproape zilnic la percheziţii

Furturile din supermarket au luat amploare în Iaşi. Poliţiştii sunt chemaţi aproape zilnic pentru a prelua hoţi prinşi de către paznicii magazinelor. 

Zilele trecute, doi hoţi – o femeie şi un bărbat – au încercat să fure trei televizoare din complexul Felicia din Baza 3. Faptul a fost sesizat de către un casier care a observat faptul şi a alertat paznicii.

“La data de 4 noiembrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către un operator al unei societăţi comerciale cu privire la faptul că două persoane, de 48 de ani, respectiv 35 de ani, ar fi sustras trei televizoare din respectiva societate din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.200 de lei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Cu o zi înainte, la un alt supermarket, paznicii au surprins un bărbat care încercase să fure alimente şi bunuri. “La data de 3 noiembrie, poliţiştii Secţiei 6 Iaşi au fost sesizaţi de către un agent de pază cu privire la faptul că un bărbat, de 33 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii