Firmă de curăţenie cu abonament la CTP

sâmbătă, 30 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 Firmă de curăţenie cu abonament la CTP

CFI Solution a depus şi anul acesta o ofertă (singura) în procedura de licitaţie lansată de Compania de Transport Public pentru atribuirea contractului de servicii şi igienizare. 

Licitaţia a fost lansată luna trecută de la o valoare estimată de 3,26 milioane de lei. Anul trecut, contractul a fost atribuit pentru 2,4 milioane de lei, iar licitaţia pornise de la 3 milioane. Criteriile de evaluare a ofertei au rămas aceleaşi: componenta financiară (70 la sută), personalul zilnic asigurat (18 la sută) şi termenul de plată la facturi (12 la sută).

Cititi si: Monopol pe curăţenia în tramvaie şi autobuze la Iași. De opt ani, aceeași firmă

Contractul presupune asigurarea serviciilor de curăţenie şi igienizare la cele nouă capete de linie (Dacia, Copou, Canta, Dancu, CUG Selgros, CUG Tehnopolis, Bucium, Tătăraşi Nord şi Ţuţora, în depourile din Dacia şi de la Gară, în garajul din Tudor Vladimirescu, în staţiile de spălare automată din Tudor şi din CUG (Răzoarelor), precum şi în cele 146 de autobuze, 10 microbuze şi 120 de tramvaie. „Timpul maxim alocat pentru efectuarea serviciului este de 7 min/ unitate (tramvai, autobuz”, precizează Caietul de sarcini.

Firma ofertantă derulează servicii similare în Galaţi, unde luna trecută a încheiat un contract de 1,2 milioane de lei cu Administraţia Pieţelor Agroalimentare.

Comentarii