Fiu evacuat din casa familiei la cerere, cu acordul său. Și-a bătut părinții

marți, 20 aprilie 2021, 01:57
1 MIN
 Fiu evacuat din casa familiei la cerere, cu acordul său. Și-a bătut părinții

Un fiu a fost evacuat din casă la cererea propriilor părinţi, şi cu acordul său. Confruntaţi cu accesele de violenţă ale lui Ionuţ Cismariu, părinţii acestuia nu au putut face altceva decât să ceară protecţia legii.

Pe 10 aprilie, după ce a consumat băuturi alcoolice, tânărul a făcut scandal la domiciliul părinţilor. În timpul acestuia, tânărul şi-a lovit mama de mai multe ori cu pumnii în zona feţei, femeia trebuind transportată la spital. L-a lovit şi pe tatăl său cu pumnul în zona tâmplei stângi, seniorul fiind găsit de poliţişti în stare de panică.

În faţa judecătorilor, părinţii au cerut emiterea unui ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni, cu evacuarea din casă a fiului, obligarea acestuia să păstreze o distanţă faţă de părinţi de minimum 100 de metri şi interzicerea oricărui contact, telefonic, prin corespodenţă sau orice alt mod, cu victimele.

Cititi si: ”Cadoul” de Crăciun al unui fiu pentru părinți: o bătaie soră cu moartea

Nu a fost necesară administrarea de probe, întrucât tânărul s-a declarat de acord cu emiterea ordinului de protecţie împotriva sa. Aceasta a şi fost decizia magistraţilor Judecătoriei.

Comentarii