Fiul fostului patron al Agrocom Strunga, dus la Socola după audieri

joi, 02 decembrie 2021, 19:01
1 MIN
 Fiul fostului patron al Agrocom Strunga, dus la Socola după audieri

UPDATE: Fiul fostului patron al Agrocom Strunga a primit oficial calitatea de suspect într-un dosar penal în care este cercetat pentru tentativă de omor.

Silviu Stegariu este bănuit că ar fi înjunghiat în picior un tractorist care efectua lucrări pe un teren administrat în comuna Heleșteni, pe fondul unor discuții aprinse cu acesta. Stegariu a fost adus azi la Iași pentru a fi audiat în calitate de suspect. Audierea s-a terminat seara, fără ca dosarul tânărului să fie înaintat instanței cu propunerea de arestare.

„În cazul în care organul de urmărire penală are o îndoială asupra discernământului suspectului, se dispune efectuarea unei expertize medico-psihiatrice. Ca urmare, față de suspect s-a emis ordonanța privind efectuarea expertizei pentru a se stabili dacă acesta avea discernământul păstrat în momentul comiterii faptei”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal.

După audieri, Stegariu a fost transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”.

UPDATE: 

Intr-un comunicat transmis redactiei, compania Agrocom a precizat urmatoarele: "

Domnul Silviu Stegariu nu este parte activă și nici angajat al companiei noastre, iar la data data de 25.11.2021 nu a actionat în reprezentarea societatii.

De asemenea, nu deține nici calitate de beneficiar, asociat, actionar, proprietar, membru al echipei de management."

VEDEȚI ȘI:

Un membru al familiei care deţine Agrocom Strunga cercetat pentru tentativă de omor – AICI

Comentarii