Florin Cîţu, înconjurat de 30 de lideri de filiale, iar Orban singur pe rândul de scaune

duminică, 18 iulie 2021, 20:20
1 MIN
 Florin Cîţu, înconjurat de 30 de lideri de filiale, iar Orban singur pe rândul de scaune

Premierul Florin Cîţu a dat duminică un puternic semnal în PNL, făcând o demonstraţie de forţă la conferinţa de alegeri a PNL Cluj, unde a chemat pe scenă peste 30 de lideri de filiale. În sală era şi contracandidatul său la şefia PNL, Ludovic Orban, care a rămas singur pe rândul de scaune. "PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezenţi pe scenă", a spus apoi actualul preşedinte al PNL.

Trei săptămâni, Ludovic Orban şi Florin Cîţu s-au luptat pentru a obţine sprijinul filialelor PNL din sudul şi centrul ţării la congresul din septembrie. În acest week-end, au fost în turneu electoral în Transilvania, unde au fost alegeri în filialele partidului, organizaţii puternice care vor înclina balanţa în bătălia pentru conducerea PNL.

Duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Cluj, eveniment care a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor, Florin Cîţu a făcut o demonstraţie de forţă şi a adunat lângă el pe scenă peste 30 de preşedinţi de filiale din toată ţara. În tot acest timp, Ludovic Orban a rămas singur pe primul rând de scaune din sală.

Citiţi materialul integral pe hotnews.ro

 

Comentarii