Forțat de greci să poarte mască, Viorel Cataramă pretinde că a fost voința lui

miercuri, 08 iulie 2020, 12:16
1 MIN
 Forțat de greci să poarte mască, Viorel Cataramă pretinde că a fost voința lui

Cataramă este cunoscut pentru atacurile sale împotriva deciziei guvernului de a impune norme împotriva epidemiei COVID. Când, însă, legea elenă l-a obligat să poarte mască, s-a supus. Pentru că Grecia nu stă la discuții și nici nu roagă (așa cum pretinde Cataramă) cetățenii.

Cataramă a mers, în plină pandemie, la Bărbulești într-un focar de coronavirus. El s-a îmbrățișat cu oamenii pentru a arăta că virusul COVID nu există. Când a fost, zilele trecute, în Grecia, Cataramă a dat dovadă de mai puțin curaj, chiar supunere.

„Am purtat și eu mască de protecție; dar nu pentru că am fost obligat, ci pentru că am fost rugat frumos! Așa ne putem păstra drepturile și libertățile, fără a intra în coliziune cu dictatura politico-medicală”, a scris, ieri, Cataramă pe Facebook într-o postare în care apare cu mască.

Astăzi, după ce unii utilizatori de Facebook i-au atras atenția asupra dublei măsuri în ceea ce privește purtarea măștii, Cataramă a revenit cu o nouă postare pretinzând că a purtat mască doar pentru a vedea cum îi vine.

„Am fost într-o scurtă vacanță în Grecia. La întoarcere, am făcut o mică postare pe Instagram. Fotografia a fost făcută în România, în masina proprie, la rugămintea fetiței mele de 5 ani, curioasă să vadă cum îmi stă cu acea mască!”.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii