FOTBAL – Trei absenţi la Timişoara, la meciul Iaşului cu penultima clasată. Patru zile pe drum!

joi, 02 martie 2023, 02:50
2 MIN
 FOTBAL – Trei absenţi la Timişoara, la meciul Iaşului cu penultima clasată. Patru zile pe drum!

Ocupanta locului II în Liga a II-a de fotbal, Politehnica Iaşi pleacă astăzi, după antrenamentul de dimineaţă, din Copou, pentru meciul cu Politehnica Timişoara, de sâmbătă, din penultima etapă a sezonului regulat. Disputa cu bănăţenii, care se situează pe locul XIX, penultimul al clasamentului, va începe la ora 14:30 şi va fi transmisă de principalele televiziuni de sport din România.

Drumul spre Timişoara va fi făcut cu autocarul, cu o haltă la Târgu Mureş, unde se va dormi joi noapte. Vineri dimineaţă, delegaţia ieşeană va continua deplasarea spre oraşul unde va juca sâmbătă, vineri după amiază fiind prevăzut ultimul antrenament înaintea partidei.

Şi întoarcerea acasă va fi făcută tot în două etape. Imediat după duelul de la Timişoara, Iaşul va pleca la Târgu Mureş, unde se va sta în noaptea de sâmbătă. Sosirea trupei antrenate de Leo Grozavu în Copou este prevăzută a avea loc duminică.

Reamintim, ultima deplasare lungă a ieşenilor în vestul ţării, pentru confruntarea cu echipa comunei Dumbrăviţa, din noiembrie 2022, a fost făcută cu trenul, Poli impunându-se atunci cu 3-0 în comuna timişeană.

La disputa de sâmbătă cu timişorenii, Grozavu nu va putea conta pe trei jucători. Viorel Lică şi Bogdan Istratie continuă să fie indisponibili din motive medicale, iar Francisc Cristea este suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene.

Aproape sigur, tehnicianul ieşean va conta sâmbătă pe aceeaşi formulă de start pe care a aliniat-o în primul meci oficial al anului, contra CSC Şelimbăr, care a avut loc sâmbătă.

Mai trebuie precizat că jucătorii care nu au evoluat cu sibienii au disputat marţi un test cu Bucovina Rădăuţi, vicelider în Seria I a Ligii a III-a. Poli s-a impus cu 5-3 (2-2), graţie reuşitelor semnate de Fr. Cristea, Dumitru (2) şi Fărcaş (2). Pentru oaspeţi, care au condus cu 1-0, au egalat la doi şi au închis tabela în minutul 83, a marcat şi Aftanache, fost jucător al Politehnicii.

În disputa cu bucovinenii, Iaşi a rulat în formula: Brînză (Ailenei) – Kouadio (Olăeru), Tincu, Ciaun (Fărcaş), Ştefanovici – Marchioni, Telcean, Fr. Cristea – Hrib, Dumitru, Mogoş. 

 

 

Comentarii