FOTBAL – Ultimul weekend liber la Poli Iaşi. De luni începe treaba. Incertitudinile continuă

sâmbătă, 07 ianuarie 2023, 02:50
2 MIN
 FOTBAL – Ultimul weekend liber la Poli Iaşi. De luni începe treaba. Incertitudinile continuă

Fotbaliştii Politehnicii Iaşi se bucură de ultimul weekend liber al vacanţei de iarnă. Luni, fotbaliştii ieşeni vor relua antrenamentele la o echipă a cărui principală preocupare este obţinerea unui împrumut de 250.000 de euro, bani fără de care finanţarea de la Consiliul Local Iaşi va fi blocată în acest an.

Având ca principal obiectiv ieşirea din impasul financiar acut existent, Poli nu a mai turat motoarele în ceea ce priveşte campania de achiziţii. Drept urmare, până ieri, singurele certitudini la capitolul „sosiri” erau mijlocaşii Alexandru Musi (19 ani), care a fost împrumutat până în vară de la FCSB, şi Robert Ion (23 ani), achiziţionat gratuit după despărţirea de Farul Constanţa. Reamintim, cei doi au fost legitimaţi luna trecută.

Iaşul mai vrea să aducă în această iarnă un stoper de picior stâng, un mijlocaş şi un atacant. Totuşi, în cazul în care nu vor apărea variante convenabile din punct de vedere valoric şi financiar, nu este exclus să nu mai fie efectuat niciun transfer. Asta mai ales că antrenorul Leo Grozavu a declarat că vrea jucători peste ceea ce are acum în lot din punct de vedere valoric, dar şi că promovarea poate fi atinsă şi cu actualul efectiv.

În aceste condiţii, pe lista plecărilor, deschisă luna trecută de atacantul ucrainean Mihailo Plohotniuk, trecut la CSM Slatina, nu a mai apărut niciun nume. Reamintim, Poli dorea să renunţe luna trecută la încă patru străini: portarul austriac Tobias Knoflach, fundaşul olandez Paul Fosu-Mensah, mijlocaşul argentinian Nicolas Del Priore şi atacantul polonez Pawel Tomczyk. Plecările celor patru au fost blocate, însă, ele depinzând de aducerea unor înlocuitori. 

Comentarii