(FOTO) Ei sunt cei doi tineri care au murit în accidentul de la Strunga

vineri, 20 august 2021, 06:50
1 MIN

Ionuț Grădinaru și Ramona Boghian, de 29, respectiv 28 de ani, se întorceau din județul Neamț și se îndreptau spre municipiul Iași. Bărbatul era din județul Vaslui, însă lucra în Iași la o firmă de catering cunoscută. Șefii șoferului au spus că acesta se afla în timpul liber.

Pe scaunul din dreapta se afla iubita lui, care era din județul Iași. În ziua de miercuri, la amiază, tânăra a postat mai multe fotografii pe Facebook din călătoria lor în județul vecin.

Autoturismul în care se aflau cei doi, o Skoda Citigo, circula cu viteză pe DE 583, deși carosabilul era umed din cauza precipitațiilor căzute în zonă. Aproape de ieșirea din localitatea Strunga, tânărul aflat la volan a pătruns pe contrasens într-o curbă ușoară la dreapta și s-a lovit frontal de un microbuz care circula din direcția opusă.

CITESTE SI: Accidentul cu doi morţi de la Strunga – Şofer: „M-a depăşit cu zeci de flash-uri şi claxoane. Unde se grăbea?

Cei doi tineri au murit pe loc, iar mașina în care se aflau a fost distrusă aproape complet. În impact a fost implicat un microbuz în care se aflau opt bărbați, care mergeau spre județul Neamț. Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la spital, cu vârste între 22 și 53 de ani. Ceilalți patru au refuzat să fie conduși la o unitate medicală, printre care și șoferul microbuzului. Acesta a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Comentarii