FOTO Ileana Stana Ionescu, o viaţă de poveste. Actriţa e schimbată radical din cauza problemelor pe care le trăieşte

marți, 30 iulie 2019, 08:54
1 MIN
 FOTO Ileana Stana Ionescu, o viaţă de poveste. Actriţa e schimbată radical din cauza problemelor pe care le trăieşte

Ileana Stana Ionescu a renunţat la teatru şi a ales să trăiască într-o casă retrasă şi mult visată, dar nu s-a gândit niciodată că felul ei blând de a se purta cu oamenii o va costa foarte scump. Astăzi, la 82 de ani, supărările pe care le trăieşte au slăbit-o teribil, scrie okmagazine.ro.

A cochetat 60 de ani cu teatrul şi cu filmul, a făcut roluri memorabile, dar în viaţa ei nu au existat, cu adevărat, decât două personaje: soţul ei şi fiul lor, Andrei.

Astăzi, Ileana Stana Ionescu încearcă să îşi ascundă suferinţa, dar problemele ce o apasă nu îi dau pace. Simpatica actriţă şi soţul ei trăiesc acum într-o casă în care plouă şi miroase a mucegai, chiar dacă le-au trecut pragul cel puţin cinci echipe de muncitori. Cei doi au vorbit despre momentele care îi încearcă atât de rău şi în emisiunea Happy Hour, dar de atunci nu s-a schimbat nimic.

A vrut să fie jurnalistă, pentru că i se părea o profesie tentată, dar viaţa a avut un alt plan, a trimis-o pe scenă. ''Mi-a plăcut gimnastica artistică, am fost şi campioană, am făcut şi călărie, dar nu m-am visat niciodată actriţă'', îşi aminteşte fermecătoarea actriţă. În teatru ajunge din întâmplare. Joacă într-o piesă de Moliere, e văzută şi plăcută, apoi dă concurs la Teatrul din Piatra Neamţ, unde rămâne câţiva ani. Întâlnirea cu Beligan îi schimbă însă radical drumul. Faimosul actor o sfătuieşte să vină la Teatrul Naţional.

Integral, pe  okmagazine.ro.

Comentarii