FOTO: Impactul frontal de la Leţcani, din toiul nopţii: ambii şoferi sunt în stare critică

Şoferul maşinii Audi ar putea trăi de acum înainte în scaunul cu rotile. Şoferul de pe Logan are şi el numeroase răni grave.

joi, 31 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN

Cele două victime ale accidentului care a avut loc alaltăseară la Leţcani se află încă în stare critică, la spital. Un bărbat de 34 de ani, şoferul unuia dintre maşinile care s-au izbit frontal în zona axului drumului, a suferit un traumatism la nivelul capului, o contuzie toraco-abdominală şi două fracturi la genunchi şi gambă. 

Acesta, şofer al unui Logan, a fost internat în Secţia de Ortopedie a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi. Celălalt şofer, un bărbat de 29 de ani, aflat la volanul unui Audi, s-a ales tot cu un traumatism la cap, o contuzie toraco-abdominală şi un traumatism la coloană, care riscă să-l ţintuiască în scaun cu rotile. Acesta a fost dirijat către Spitalul de Neurochi­rur­gie, pentru a primi tratament de specialitate. „Pacientul în vârstă de 34 de ani avea un traumatism cranio-cerebral fără pierdere a cunoştinţei, o contuzie toraco-abdominală, o fractură deschisă de genunchi şi una închisă, complexă, de gambă stângă. Pacientul de 29 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierdere a cunoştinţei, o contuzie toraco-abdominală şi un traumatism vertebro-medular amielic“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, me­dic-şef UPU-SMURD. Acci­dentul s-a produs între un autoturism Logan, care se deplasa spre Iaşi, şi unul Audi, care mergea în sens invers. Conform poliţiştilor, niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase alcool. Ancheta poliţiei urmează să stabilească care dintre cei doi şoferi este vinovat de intrarea pe sensul celuilalt. 

Comentarii