Gareth Bale nu se va mai transfera la Jiangsu Suning

duminică, 28 iulie 2019, 18:40
1 MIN
 Gareth Bale nu se va mai transfera la Jiangsu Suning

Real Madrid a renunţat să îl mai transfere pe Gareth Bale (30 de ani) la Jiangsu Suning. Potrivit BBC, reprezentaţii formaţiei spaniole s-au retras de la negocieri, iar galezul va continua, cel puţin până o altă echipă va fi interesată de transferul său, pe "Santiago Bernabeu".

Deşi jurnaliştii din China, Anglia şi Spania au anunţat la unison că galezul e foarte aproape să semneze un contract pe bani mulţi cu Jiangsu Suning, se pare că totul a picat, după ce Real Madrid s-a retras de la negocieri.

Conform sursei citate, motivul pentru care Real Madrid nu a mai dorit să îl vândă pe Bale în China este reprezentat de suma de transfer, preşedintele Florentino Perez dorind mai mulţi bani în schimbul galezului, adus în 2013, de la Tottenham, pentru 101 milioane de euro.

În cei şase ani petrecuţi în Capitala Spaniei, Bale a adunat 155 de meciuri oficiale şi a marcat 78 de goluri. A câştigat de patru ori Liga Campionilor şi a marcat un gol memorabil în finala de la Kiev, din 2018, contra lui Liverpool. În întrecerea internă, Bale a câştigat un titlu şi o Cupă a Spaniei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii