Ghinion fenomenal! Mașină distrusă de proprietar după ce o vânduse la licitație

marți, 06 iulie 2021, 10:03
1 MIN
 Ghinion fenomenal! Mașină distrusă de proprietar după ce o vânduse la licitație

Care ar fi cel mai trist lucru care s-ar putea întâmpla după ce îți vinzi mașina? La scurtă vreme după acord, să faci accident.

Proprietarul unui Acura Integra Type R din 1998, un model devenit rar și care a ajuns la cote impresionante în ceea ce privește valoarea de revânzare, și-a pus mașina la vânzare pe un celebru portal din Statele Unite ale Americii. Licitația s-a oprit la 51.000 de dolari, deci tot ce trebuia să facă era să aștepte ca să ajungă în fața casei sale platforma care să îi ducă mașina noului proprietar.

Aparent, vânzătorul a prins brusc drag de mașina căreia tocmai îi găsise un cumpărător și a decis să mai facă o ultimă plimbare 'de adio'. Din nefericire pentru toate părțile implicate, vehiculul a fost implicat într-un accident chiar în seara în care s-a încheiat licitația pentru el.

În urma impactului au fost avariate atât partea frontală a vehiculului, cât și posteriorul, iar avariile sunt prezente și pe una dintre portiere și pe aripile față și spate. Modelul Acura Integra Type R a ajuns să fie tractat de la locul accidentului. Potrivit raportului online ce vizează seria de șasiu a mașinii, și airbag-urile au fost declanșate, lucru care se vede și într-o fotografie postată pe Instagram de câștigătorul licitației.

Aflați amănunte de pe auto-bild.ro.

Comentarii