Ghinionul s-a îmbrăcat în tricolor

marți, 19 martie 2019, 02:43
2 MIN
 Ghinionul s-a îmbrăcat în tricolor

Multe indisponibilităţi în loturile lui Cosmin Contra şi Mirel Rădoi. Dennis Man şi Nistor au fost chemaţi la naţionala mare

 

Gheorghe Grozav s-a accidentat la ultimul meci jucat la echipa de club, Kisvárda FC (Ungaria) astfel că a devenit indisponibil pentru meciurile primei reprezentative cu Suedia şi cu Insulele Feroe, a anunţat FRF. Grozav a acuzat probleme musculare, iar în urma investigaţiilor efectuate de staff-ul medical al echipei naţionale s-a constatat că fotbalistul a suferit o leziune fibrilară la nivelul muşchilor adductori ai coapsei stângi. Gheorghe Grozav va rămâne totuşi în cantonamentul naţionalei pentru continuarea tratamentului până la deplasarea echipei în Suedia. În locul lui Grozav, selecţionerul Cosmin Contra l-a convocat de urgenţă pe Dennis Man (FCSB), de la naţionala U21. De asemenea, întrucât Răzvan Marin şi Paul Anton acuză unele robleme medicale, se va alătura lotului şi mijlocaşul Dan Nistor (Dinamo). Primele două partide ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la 26 martie, ora 21.45.

La naţionala de tineret, în urma “promovării” lui Dennis Man la lotul mare, selecţionerul Mirel Rădoi, a apelat la jucătorul echipei Universitatea Craiova, Stephan Drăghici, pentru partidele amicale cu Spania şi cu Danemarca. De asemenea, la naţionala U21 a fost convocat şi Andrei Sîntean, de la Sepsi, Adrian Petre (Esbjerg) acuzând o răceală puternică, astfel că staful naţionalei a decis să îl lase la echipa de club.Valentin Costache (CFR Cluj), deşi a acuzat probleme medicale la club, s-a prezentat la lotul naţional. El va fi consultat de staful medical şi se va lua o decizie în privinţa sa, dacă va putea fi recuperat sau nu, înainte de plecarea în Spania. La 21 martie, de la 19.45, la Granada, România va întâlni Spania, iar la 25 martie, de la 19.00, la Marbella, tricolorii vor da piept cu Danemarca.

 

Comentarii