Gravidă bătută şi tăiată cu sticla de propriul soţ. A zăcut inconștientă

luni, 27 mai 2019, 01:58
2 MIN
 Gravidă bătută şi tăiată cu sticla de propriul soţ. A zăcut inconștientă

Mai multe victime ale abuzului în familie au ajuns în ultimele zile în atenţia medicilor ieşeni.

Weekendul acesta, o femeie în vârstă de 31 de ani din Răducăneni, care era însărcinată, a fost bătută de către soţ şi tăiată cu o sticlă la o mână. Femeia a ajuns în cele din urmă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi. În urma investiga­ţiilor, medicii au constatat că aceasta are mai multe răni la cap, din cauza cărora şi-a pierdut cunoştinţa, răni la faţă şi în zona toraco-abdominală, dar şi o tăietură pe mâna dreaptă, provocată, conform spuselor femeii, de o sticlă cu care bărbatul ar fi lovit-o.

„Pacienta în vârstă de 31 de ani a ajuns în spital după ce a fost agresată. Aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierdere a cunoştinţei, un traumatism cranio-facial, o contuzie toraco-abdominală şi o plagă tăiată pe antebraţul drept“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

După ce a fost stabilizată, femeia a fost transferată la Ginecologie pentru a-i fi monitorizată sarcina, pusă în pericol de brutalitatea soţului.

Aceasta este a treia victimă a violenţei domestice care ajunge în atenţia medicilor ieşeni în doar câteva zile. Cu puţin timp înainte, alte două ieşence au fost bătute de către soţ şi concubin pe fondul consumului excesiv de alcool. Ambele au fost internate în spital pentru tratament.

Comentarii