Handbal masculin, astăzi, la Polivalentă. Fetele încă mai stau

joi, 20 aprilie 2023, 01:50
1 MIN
 Handbal masculin, astăzi, la Polivalentă. Fetele încă mai stau

Întrerupt de pe 8 aprilie, play-off-ul de promovare din cadrul Diviziei A de handbal masculin se reia joi, când sunt programate partidele din etapa a 12-a, antepenultima a ultimului eşalon intern. În cadrul rundei amintite, Poli va juca acasă cu CSM Făgăraş. Partida din Sala Polivalentă va începe la ora 17. Gazdele sunt pe locul VI, cu 6 puncte, în timp ce ardelenii ocupă poziţia a patra, cu 19 puncte.

Pe podium se află Universitatea Cluj-Napoca (33 puncte), CSM Sighişoara (28) şi CSM Alexandria (22). CSM Reşiţa e pe V, cu 18 puncte, iar ultimele poziţii sunt ocupate de CS Medgidia (4) şi CSU Târgu Jiu (0).

Primele două formaţii promovează în Liga Naţională, iar ocupantele locurilor III şi IV joacă un turneu de baraj cu ocupantele locurilor XI şi XII din eşalonul de elită.

La handbal feminin, campionatul este în continuare întrerupt (de pe 25 martie), ultima rundă a Diviziei A, în urma căreia vor fi stabilite partidele de la turneul de promovare în elită, fiind programată pe 26 aprilie.

Deşi este pe locul III în clasamentul Seriei B, după un parcurs dezamăgitor în acest sezon, CSM Iaşi 2020 are şanse de a se număra printre cele opt echipe care vor avea dreptul să se bată în continuare pentru Liga Naţională. În ultima etapă a sezonului regulat, Iaşi va juca la Roman.

Comentarii