Iaca strategie electorală de două parale, la propriu, a premarelui

vineri, 12 iulie 2019, 01:50
2 MIN
 Iaca strategie electorală de două parale, la propriu, a premarelui

Vă povesteam ieri de planurile politice ale primarului Chirica pentru a pune mâna pe un nou mandat, stimaţi telespectatori, şi vă detaliam în special strategia cu încurajarea a cât mai multe candidaturi pe dreapta, pentru fătâmiţarea votului advers, şi evitarea totală a unei candidaturi unice a Opoziţiei. 

Haideţi aşadar astăzi să vă vorbim despre strategia edilitară a premarului Chirica, în încercarea de a convinge ieşenii că e un bun gospodar, care merită votat încă o dată! Aşadar, după cum ne povestesc surse apropiate stafului, cică în lipsa vreunui proiect de anvergură cu care să iasă la interval în campanie, căci omul nu prea a făcut mai nimic în ultimii ani, staful l-ar fi sfătuit să facă ce e cel mai ochios la electoratul mai slab de minte, care ia faţa, dar care nu costă mare lucru, căci bani oricum nu prea sunt.

Şi ce putea fi mai simplu de făcut decât spaţii verzi printre blocuri. Un lucru bun, de altfel, dar hai să fim serioşi: astea le poate face şi un director mai îndemânos. Şi chiar mai bine.

Nene, mai lasă-ne cu Feis-ul!

Apropo de campania cu spaţiile verzi, iaca, fraţi ieşeni, ce subiect au toate cele şapte ultime postări ale premarelui de pe pagina de Facebook! Am numărat aseară că erau nici mai mult decât şapte, aşadar, şi toate au ca temă curăţenia din oraş: măturoaie, înierbări, semănări, plantări şi alte celea.

Băbăete, ca să şi râdem olecuţă: parcă vedem că, peste ceva vreme, Mihăiţă îi va cânta mamei ăleia care i-a donat viluţă nepoţeului ceva de genu’: Vino mamă să mă vezi / Cum lucrez la spaţii verzi! Amicii ştiu ei de ce şi cum…

Partidoiul, locul patru?

Un sondaj secret făcut de sociologul de casă Pieleanu ar arăta, zice­se, că partidoiul are mari şanse să iasă pe locul patru la votul pentru preşedinte, de la toamnă. Asta, aşa, ca să ştiţi de ce intră în horă, candidat, tanti Veorica.

Şi încă una: dacă nu intră în turul doi, atunci e clar: afară cu ea! Oare baronii pun umărul, sau talpa?

Comentarii