Iată cine este şeful de la Iaşi al partidului lui Dragnea! Este că aţi cam uitat de el?

sâmbătă, 19 noiembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Iată cine este şeful de la Iaşi al partidului lui Dragnea! Este că aţi cam uitat de el?

Da, stimaţi telespectatori, iată că avem în sfârşit, începând de alaltăieri pe înserat, un şef al filialei ieşene a partiduleţului lui Dragnea&Codrin Ştefănescu (zis şi Cap de… hmm). 

Este personagiul din imaginea de mai jos, fostul dipotat PD (2008-2012, cu Băse) şi PPDD (2012-2016, cu Dan Diaconescu), Daniel Oajdea pe numele lui, dacă nu vă mai amintiţi de el, sau dacă nu aţi apucat să-l cunoaşteţi ăştia mai tinerei.

“Daniel a fost o voce extrem de puternică în Parlament, o voce care a creat mari probleme sistemului”, se spune pe pagina oficială a Partidului Pentru Patrie (Dragnea TV, cum ar veni).

Băbăeţ, într-adevăr, Oajdea ăsta chiar s-a luat de piept cu sistemul, căci cea mai notabilă iniţiativă legislativă a lui a fost propunerea ca etichetele scorţoase de la haine să fie categoric interzise prin lege, pe motiv că-s înţepăcioase. Mare păcat că nu s-a adoptat. Dar, cine ştie: poate tura asta…

PS: Apropo, voi vă mai amintiţi cum a ajuns Oajdea în politichie pentru primul mandat, pe listele PD, în 2004? Pe atunci, era un neica nim’nea patentat. Dar în seara în care se avansau listele cu candidaţi locali, şeful Dan Mârlan a anunţat că cine nu aduce cotizaţia de listă (2.000 de coco parcă) până la ora transmiterii acesteia la BEC pierde locul. Cum unul ce era la rând nu a adus mălaiul, iar în locul lui l-a adus Oajdea, a fost pus el la rând. Nu părea oricum a fi loc eligibil, dar partidul lui Băse a făcut atunci o figură surprinzătoare, şi uite-aşa Oajdea a ajuns ales local. Iar la alegerile următoare avea să ajungă chiar dipotat, tot aşa, la mustaţă. Restul, cu PPDD, e cancan…

Iacătă încă un coleg de-al lui Oajdea: Pop “Genunche”!

Să ne mai mirăm că educaţia românească a ajuns la nivel de Zimbabwe, dacă nu cumva mai jos? Iacătă hal de fost menistru al Educaţiunii, dragi părinţi!

Este fotografia de la intrarea acestuia tot în partidul lui Dragnea, coleg cu Oajdea de la Iaşi, unde protocolul i l-a făcut-o Prodanca (foto stânga) şi o alta dreapta) căreia am uitat cum îi mai zice, tot din tagma Panaramă TV. Iar de partofi, of-of, ce să mai zici…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii