Idee de petrecere a zilelor libere. Vizitați Grădina Botanică fără certificat verde!

luni, 29 noiembrie 2021, 15:15
1 MIN
 Idee de petrecere a zilelor libere. Vizitați Grădina Botanică fără certificat verde!

Grădina Botanică rămâne deschisă pentru ieșeni și în primele zile ale acestei săptămâni, când majoritatea instituțiilor sunt închise sau au program limitat. Accesul în grădină se face pe la poarta principală, din spatele Parcului Expoziției, și fiindcă s-a finalizat expoziția „Flori de toamnă”, ce era încadrată ca eveniment cultural și avea condiții mai stricte de acces, ieșenii pot intra și fără prezentarea certificatului verde.  

„Vom avea grădina deschisă în această perioadă, am terminat evenimentul cultural al florilor de toamnă. Chiar dacă majoritatea instituțiilor sunt închise cu această «punte» anunțată pentru ziua de luni, noi vom avea grădina deschisă în această perioadă. Inclusiv serele – cu excepția zilelor de luni și miercuri, când acestea sunt de regulă închise. Se respectă toate cerințele sanitare, dar nu mai este obligatorie prezentarea certificatului verde”, a declarat prof.dr. Cătălin Tănase, directorul Grădinii Botanice „Anastasie Fătu” din Iași.

Deși prezentarea certificatului verde nu mai este obligatorie, celelalte măsuri sanitare rămân în vigoare, cum ar fi purtarea măștii de protecție sau păstrarea unei distanțe minime de siguranță.

Comentarii