Ieşean, arestat după ce a omorât un vecin cu un pumn

marți, 20 noiembrie 2018, 02:49
1 MIN
 Ieşean, arestat după ce a omorât un vecin cu un pumn

Un bărbat din Hârlău a murit după ce un vecin i-a tras un pumn în faţă, iar în cădere s-a lovit cu capul de temelia de beton al unui bar.

Conflictul dintre cei doi a avut loc în urmă cu o lună, în apropierea pieţei din Hârlău, iar zilele trecute, victima a murit în spital, după o lună de convalescenţă.

Bătaia dintre cei doi a avut loc pe data de 14 octombrie, la ora 22. Costică Marian s-a întâlnit cu un vecin, Ilie Strungariu, în vârstă de 49 de ani, la un bar de lângă piaţa principală din Hârlău şi au început să bea spirt medicinal.

La un moment dat, cei doi s-au luat la bătaie, iar Strungariu l-a lovit cu un pumn în faţă pe Costică Marian, care a căzut pe spate, cu capul de temelia de beton a barului. Marian Costică lucra ca zilier în piaţa din Hârlău şi ajuta la descărcatul camioanelor.

Acesta a fost transportat la spital, unde a murit pe data de 13 noiembrie. Ilie Strungariu a fost arestat zilele trecute pentru 30 de zile pentru infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte, şi a fost băgat în arestul Poliţiei Iaşi.

Comentarii